EasyDomain

Enkelt verktøy som lar deg sjekke om et domene er ledig, er det opptatt kan du hente frem eierinformasjonen. EasyDomain lar deg også sjekke domenevavn med æøå på dem som støtter dette (eks. no og com).

Hvorfor EasyDomain?

Mange websider som selger domener idag er i praksis forhandlere av andre firma, og ikke alltid er prisen den samme som hos dem man er forhandler for. Det er derfor hensiktsmessig å ha kontroll over utseende på domene- søk sidene samt at man ikke reklamerer for andre en seg selv. Med EasyDomain har du ingen reklame for noen andre en deg selv, og du har full kontroll på utseendet på søk og resultater.

Enkel konfigurasjon

EasyDomain installeres av en av våre teknikere, eller du kan gjøre dette selv. Systemet er template bassert slik at du kan integrere søket akkurat slik du ønsker det.

Pris

EasyDomain koster 1.000 kroner første år, deretter 500 pr år eks. mva. Programmet inkluderer også oppdateringer når disse foreligger, eks når WHOIS servere endres eller det dukker opp nye domener som skal være med i systemet.

Systemkrav

PHP må være installert på ditt webhotell, samt at fopen()* må fungere mot HTTP adresser.

* ACE konvertering av domenenavn med ÆØÅ krever ekstra programvare som er installert på steinhaug.no serveren.

Bestill idag!

Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for mer informasjon om denne tjenesten, EasyDomain leveres normalt på 1-2 arbeidsdager fra bestilling.


Content