Easy Webshop - En nettbutikk med krefter

Les mer på vår produktside, www.easywebshop.no

Easy Webshop er en komplett nettbutikk løsning som gir deg alt du trenger og litt til for å drive din egen butikk fra internett. Nettbutikkens administrasjon er utviklet i samarbeid med en rekke kunder som har drevet nettbutikk i flere år, noe som har gitt oss et funksjonsrikt og enkelt grensesnitt.

Hvorfor velge Easy Webshop?

Easy Webshop - En nettbutikk med krefter!
  • Norskutviklet system med norsk support
  • Vi installerer systemet for deg
  • Lagerstyring av varer
  • Varekategorier med opptil 2 undergrupper
  • Innholdsrikt ordresystem
  • Kraftig e-post system for kundeoppfølging, nyhetsbrev etc.
  • Rapporter og mye mye mer

Vareregister

Ubegrenset antall varer med opptil to undergrupper. Varer kan deaktiveres, vises på butikkens forside og priser kan enkelt justeres med forskjellige filtre.

Ordrebehandling

Automatisk ordrekvittering på e-post til kunde og administrator. Ordre lagres i det interne ordresystemet i Easy Webshop og ved fullføring av ordre genereres ordrebilag til regnskap samt ordre flyttes overi ordrehistorikk. Varer kan tilbakeføres til butikken. Generer faktura i PDF format direkte fra Easy Webshop

Kunderegister

Kunder lagres i eget register hvor man enkelt finner dem tilbake. Alle ordre på en kunde lagres også i ordrehistorikk. Skriv ut kunderapporter.

E-post funksjonalitet

Vår e-postløsning MarketMAX er integrert i Easy Webshop. Dette er et kraftig e-post verktøy som enkelt lar deg sende ut e-post til alle dine kunder, eller deler av dem. Hold kundene dine oppdatert med varenyheter, nyhetsbrev etc. MarketMAX inneholder også en WYSIWYG editor slik at du kan tilrettelegge dine utsendelser med rik teks funksjonalitet.


Supportavtale

Easy Webshop inkluderer support via mail, forum og telfon. Som utvikler av et helnorsk produkt tilbyr vi deg førsteklasses norsk support. I tillegg oppdaterer vi nettbutikken deres etter hvert som det foreligger nye versjoner. Som kunde av Steinhaug skal det være enkelt, ikke tenk på tekniske dilpedutter. Vi sørger for at din butikk fungerer til enhver tid, og er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt

Rapporter

Trekk ut varelister, kundelister og ordrelister. Ved hjelp av vårt rapportsystem har du muligheten til å trekke ut viktig informasjon til enhver tid, over hva du vil. Rapportene henter ut data direkte fra databasen i butikken.

Maler

Easy Webshop består av en rekke maler som enkelt lar deg ta kontroll over utseende og innhold i din butikk. Bestem selv hva som skal stå på ordrekvitteringer, sidene i butikken og hvordan sidene skal se ut

Publisering

Bygg på så mange sider du vil i nettbutikken med egne knapper i menyene. Legg til nyhetssider som holder kundene dine oppdatert med siste nytt. Publiseringsfunksjonen lar deg legge til bilder, filer og alt fra en enkel og smart WYSIWYG (les. rik tekst) editor.


Content