MySQL-Backup

Har du behov for ekstra backup av din MySQL-database? Mange nettsider er idag dynamiske portaler hvor innhold endrer seg fra time til time, og når uhellet er ute er det ikke godt nok med en backup fra igår, eller enda værre - forrige uke. Med MySQL-backup kan du konfigurere hvor ofte backup skal utføres i databasen fra time til time, og du kan få backup tilsendt til din e-post adresse.

Hvorfor MySQL-Backup?

Så godt som alle webservere har idag backupløsninger som kjører hver eneste natt, men dette betyr ikke at du som bruker til enhver tid har tilgang til din backup. De fleste hostingselskaper foretar daglig backup, men dette er en backup som bare taes ibruk om uhellet er ute fra leverandørs side, og om du selv skulle være ansvarlig for uhellet vil det i dem fleste tilfeller koste penger å fremprodusere en tidligere backup.

Stoler du på din leverandør?

Vi ønsker ikke å skape tvil om din hostingleverandør overholder hva dem lover, men erfaring tilsier at selv om mange selskaper oppererer med daglig backup er rutinene for å vedlikeholde backupsystemet ikke alltid første prioritet. Vi har flere eksempler på kunder som har opplevd serverkrasj, og når backup skal tilbakestilles viser det seg at en backupserver har gått full og siste backup er 2 uker gammel. I et eksempel vi var ute for eksisterte det ikke backup i det hele tatt, dette var en Easy Webshop kunde som hadde benyttet mange arbeidstimer på å legge inn produkter. Alt dette arbeidet måtte derfor gjøres på nytt.

Vær sikker, ha ekstra backup

Harddisker og servere blir defekte, og skulle da uhellet være ute er det viktig med backup. Kostnadene forbundet med å flytte klokken bakover i tid kan ofte være store, og det er derfor ingen god unnskyldning for ikke å være på den sikre siden. Ved å benytte MySQL-Backup fra Steinhaug får du 3 bein å stå på.

  • Server backup til leverandør
  • MySQL-Backup på server
  • MySQL-Backup på e-post

Backup muligheter

MySQL-Backup er laget for å kunne imøtekomme fleksible backup-rutiner og du kan ta backup av nøyaktig de data du ønsker til enhver tid. Systemet kan arbeide i et ubegrenset antall databaser på en gang og man kan definere filtre på tabeller som skal ekskluderes, samt tabeller hvor data skal ekskluderes i export.

Systemkrav

  • PHP
  • MySQL
  • Zend Optimizer, støtte for PHP Run-time loading eller IonCube loader installert

Prisinformasjon

MySQL-Backup er lisensiert pr MySQL-Logginn, hver installasjon kan derimot ta backup av et ubegrenset antall databaser og tabeller i samme operasjon. Alle priser er eks. mva og pr stk.

  • MySQL-Backup 1 login : 2.000,-
  • MySQL-Backup 2-5 login : 1.500,-
  • MySQL-Backup 6-9 login : 1.250,-
  • MySQL-Backup 10- login : 1.000,-

Kontaktinformasjon

Ønsker du mer informasjon om hvordan systemet fungerer kan du ta kontakt med oss, ring oss idag på telefon 88009245.


Content