Mitt første blogg innlegg!

Det var en gang en Steinhaug som lagde hjemmesider og blogger for næringdrivende. Han lagde hva som helst og hvor som helst så lenge det var en kunde som ville ha siden. I mange år tenkte han på å lage en blogg, men det ble aldri noe av det. Han lagde blogger for kunder men aldri for seg selv, for hver gang det ble forsøkt så endte bloggen uten innhold. Det ble aldri noen innlegg…

Skrivekrampens helvette!

For hvem skulle vel tro at jeg, selveste Steinhaug, skulle ha problemer når det kom til å skrive det du leser nå – it blogg innlegg. Når det er sagt kan det jo tenkes at kanskje alle andre en meg allerede trodde dette, men uansett så viser det seg at iallefall jeg hadde 1001 innvendinger og bortforklaringer.

Det er jo litt merkelig syntes jeg fordi jeg har jo aldri hatt noen problemer med å skrive en Facebook status. Dvs, enkelte har jo ment at jeg skriver aldeles for lange Facebook statuser – så egentlig har jeg jo skrevet blogg innlegg allerede men på feil plass.

Se bare her, et innlegg jeg skrev på min facebook profil hvor min kollega Jan Olav Bollmann etterlater seg denne videohilsen i kommentarfeltet.

Snakk om skvett, jeg mener støkk som i da jeg plutselig skjønte det allerede var fredag igjen! Skal si disse ukene flyr…

Posted by Kim At Steinhaug on Friday, February 22, 2019
Jan Olav poengterer at min Facebook status er for langt!

Du skriver for lange statuser

Nå lar jeg ikke denne kommentaren gå inn på meg, men helt klart har jeg i lang tid allerede forsøkt å skrive blogg innlegg i status feltet på Facebook.

Du skriver for lange statuser!

Jan Olav Bollmann

Denne tilbakemeldingen har jeg fått høre før også skal du vite, og den dukker stadig opp om jeg forsøker å få en tilbakemelding på noe jeg en gang har skrevet. Kanskje det er her skrivekrampens rot er å finne, at hva jeg skriver faktisk ikke er så forbanna spennende eller interessant. For hvem er vel interessert i å lese om hvor mange rauhål man må sjekke for å finne et gullhår, eller hvorfor det å være best er best? Helt klart informasjon og meninger som er for spesiellt interesserte om jeg må si det selv 😀

En blogg for meg – eller en blogg for deg?

Når jeg sitter å skriver denne artikkelen og prøver argumentere litt for meg selv om hvor skrivekrampen kan ha oppstått, så begynner jeg å forstå hvor jeg gikk feil og hva som var problemet. Et eller annet sted underveis når jeg tenkte på blogg så var det viktig å skrive om noe du ville lese – slik at jeg kunne bli rik på annonser – og da ble det vrient såklart for da spørs det vel hvem som vil annonsere blandt gullhår og andre dippedutter…

Og om ikke jeg skal kunne skrive det som faller meg inn der og da, ja hva skulle jeg da skrive om for noe ettersom meldinga jeg fikk var at jeg skreiv for lange statuser… Vel, svaret er vel ganske enkelt. Om jeg driter i annonsene for tross alt – det er kanskje 10 blogger i Norge som tjener penger på slikt – og om jeg driter i hva du måtte mene såfremt det ikke uttrykkes i kommentarfeltet under – ja da har jeg masse å skrive om!

Så da er det svaret, en blogg av Steinhaug primært skrevet for Steinhaug til dem som kjenner eller har hørt om Steinhaug. For å kvalitetssikre at innhold distribuert av Steinhaug er i tråd med fakta gies lesere mulighet å kommentere, i motsatt fall har Steinhaug talt og da er det greit siden jeg fikk rett. SIste ord ble talt!

Kim Steinhaug