Mitt første blogg innlegg!

Det var en gang en Steinhaug som lagde hjemmesider og blogger for næringdrivende. Han lagde hva som helst og hvor som helst så lenge det var en kunde som ville ha siden. I mange år tenkte han på å lage en blogg, men det ble aldri noe av det. Han lagde blogger for kunder men aldri for seg selv, for hver gang det ble forsøkt så endte bloggen uten innhold. Det ble aldri noen innlegg…

Skrivekrampens helvette!

For hvem skulle vel tro at jeg, selveste Steinhaug, skulle ha problemer når det kom til å skrive det du leser nå – it blogg innlegg. Når det er sagt kan det jo tenkes at kanskje alle andre en meg allerede trodde dette, men uansett så viser det seg at iallefall jeg hadde 1001 innvendinger og bortforklaringer.

Det er jo litt merkelig syntes jeg fordi jeg har jo ald