Nå skal det sies at jeg alltid har fått skryt for mine pannekaker, og da for at dem er usedvanlig gode og ikke minst tynne. Det at dem skal være så tynne er forsåvidt en fascinasjon jeg umiddelbart tok til meg etter å ha fått servert pannekaker av min far, det er ingen tvil om at ei pannekake er best servert slank og fin!

Steinhaug’s Pannekaker

12 egg
kvart pose mel
1-2 liter melk
kvart margarin
kardemomme

Knus eggene og hell over mel, rør så inn melk til du får en passe fin konsistens på røra. Sett nå på smøret til smelting mens du har i resten av melet. Nå rører du inn det smeltede smøret og kardemommen mens du sper til med melk til du har en fin konsistens, den skal være som vaniljesaus altså mye tynnere en du normalt ville hatt den. Sett så røra i kjøleskapet over natta helst for best resultat.

Når du skal steke pannekakene merker du fordt om du kan spe i mer melk for å få røra tynnere, poenget er å lage syltynne pannekaker helst 😀