Hvordan blir jeg lykkelig? spurte han…

Hva er oppskriften, hva er det disse menneskene som er lykkelige har funnet for noe som gjør at dem kan tillate seg å smile å være fornøyde hele tiden? Det må være noe mener noen du skal tro og det fortelles om folk som leter og har brukt hele sine liv i forsøkene sine, mens andre heldigper’er tydligvis har det mye greiere å får lykken servert fra tidlig start i livet. Å med all denne dritten og elendigheten som er i verden idag, så kunne Gud og enhver ha godt av å få litt lykke i livet. Jeg føler det er noe i denne duren premisset må henge sammen for at det skal være mål å mening i spørsmålet – hvordan bli lykkelig.

Før du leser videre vil jeg presisere at idag føler jeg meg litt full av faen, lykkelig full av faen på en måte så neste gang jeg besvarer spørsmålet er kanskje historien en annen… Svaret er uansett det samme 😀

Hvorfor er det bare sløve og slappe folk som leter etter lykken?

Før du leser videre vil jeg avsløre at lykke faktisk ikke har noen bestemt form, farge eller konsistens for den saks skyld. Om du allerede vet dette, så antar jeg at du også allerede er lykkelig evt har en pause bare, så skulle du bli fornærma er det alltså ikke deg jeg snakker til. Fordi…

For å kunne lete etter noe som helst, må jeg anta at det er en forrutsetting at man har forståelsen av hvordan det man leter etter faktisk ser ut. Eksempelvis når man skal lete etter en fjernkontroll og tror dem ser ut som en potet, og derfor går å leter i en potetbinge for så å bli skuffet over at denne poteten heller ikke innehar magien, vel… sløv å slapp er kanskje i snilleste laget, må være lov å si idioter er hva dem er dem som leter etter lykken! Ikke vet jeg men det hørtes iallefall ganske idiotisk ut å velge å bli trist å lei for at en potet etter masse innsats og tårer viser seg å skuffe deg med ikke å inneha oppskriften på lykke…. Men nå er det ikke farlig å være idiot, for straks du legger fra deg poteta å