100% (i følge forfatteren)

Det må jo være ganske betryggende å få slike tilbakemeldinger når man skal til å foreta seg et viktig valg, som alt annet her i livet. I dette tilfellet er det snakk om noe så hverdagslig som å oppdatere noen tilfeldige plugins på denne siden du leser nå, og akkurat som på mobiltelefonen så er det rett som det er at det ligger oppdateringer klare til å installere seg straks noen tar i nettsiden.

Nå er det ikke ofte at det går galt når man oppdaterer slike plugins, og om det skulle kræsje så går heldigvis ikke hele internett ned men kun denne siden. Nå er forsåvidt det ille nok og spesiellt for den som eier sida, i dette tilfellet meg. Jeg hadde helt sikkert klart meg med at forfatteren ikke garanterte eller påstod en dritt, ettersom jeg kan jo faktisk programmere alt selv om jeg vil – dette har jeg også gjordt.

Tid er penger – equilibrium?

Men hvorfor skal man på død å liv gjøre ting selv, om man skal ha tid til andre ting? For meg er det bare et svar på dette spørsmålet og det er å spare penger. Når du sparer penger så er det ikke så mye annet å gjøre en å gjøre arbeidet selv, evt om du allerede har penger så kan man jo alltids trene seg opp på å bli god på innkjøp slik at man kan prute litt. Slik sparer man også penger.

Så må man jo spørre seg selv hvorfor man skal spare penger, for om det ikke er noe man sparer til så er det iallefall enkelt da har man jo allerede pengene i orden. Alternativet er isåfall meningsløst, at man ikke har noe man sparer til, man drifter meningsløst videre i livet uten mål og mening uten ambisjoner som en dau sau mjau mjau 😀

Hvorfor sparer man penger?

Så åpenbart har jeg denne gangen bestemmt meg for å bruke minst mulig tid på å dille med oppsett konfigurasjon og tullball som jeg ellers har kost meg aldeles for mye med, ettersom jeg velger å samarbeide med forfattere som skilter på seg 100% støtte. Denne gangen er jeg veldig bevisst på at jeg kun velger denne typen forfattere / firma å samarbeide med, ettersom jeg ikke er interessert i å spare lengre – tiden for å gjøre alt selv er over for min del. Jeg ønsker nå å gjøre det som jeg alltid sparte for å få på plass….

Nå skal det selges!

Er jo dette jeg har spinket og spart til, er jo dette jeg har måtte se til at jeg faktisk har tid til å få gjordt. Og da er jeg jo pinlig og nøyaktig avhengig av å samarbeide med dem som har en finger med i spillet for å si det på en måte. Om jeg takker ja og oppdaterer disse pluginsene og det skulle gå til helvette, for det kan det selv om forfatteren sier 100% det kan jeg fortelle deg. Men forskjellen med 100% kontra ukjent er akkurat det som det står om du leser det bokstavelig – den ene ser til at feilen rettes sporenstreks å så raskt det lar seg gjøre mens den andre er … ja … ikke vet jeg, men i en sparemodus iallefall ettersom dem ikke leverer arbeidet sitt.

100%, i følge steinhaug

Nå er det ingen hemmelighet at jeg lager hjemmesider og om du vil programmerer jeg dem fra bunnen av så du får akkurat hva du vil. Jeg kan ta en hjemmeside laget av hvem som helst å rette den opp uansett hva den feiler, fordi jeg tilfeldigvis er ganske god på dette. Dvs, det er vel ingen tilfeldighet egentlig fordi jeg har sittet å trykka på dette tastaturet helt fra jeg ble mobba i barneskolen som intet annet en «Datakim» – flott ord 😀

Så om du trenger en samarbeidspartner, eller om du ønsker ei nettside hvor du ønsker 100% i følge forfatteren – så anbefaler jeg at du tar kontakt med meg. Da kan du slutte å spare også – å ta fatt i det du holder på meg og som er drømmen din for faen!

Steinhaug’s filosofi

Om alle skal tjene penger… må vi alle bruke penger… men om vi alle gjør det vi vil, og betaler for det vi må ha for å få det til… hvilken flott og herlig verden dette ble om til… alle er rike… alle er fornøyd, og alle tjener penger på toppen av det hele!

Det er ikke noe feil med min filosofi iallefall!

Noen nettsider jeg har satt opp – 100% i følge steinhaug