Vår verden og dens beste hoder, vår kummulative rikdom, vår beste kunnskap og derfor mest nøyaktige forståelse…

Vi består av 99.9% ingenting, og den siste 1% hopper mellom å være og ikke være. Om ikke det var nok så er det kun 4% av virkeligheten som vi har redegjordt for… resten er …. mørk materie og mørk energi…. 4% !

I mellomtiden fyker nøytrinoene uforstyrret gjennom rommet – gjennom planeter – kanskje til og med sorte hull… hva vi mener å ha forstått er intet annet en utrolig, det er nå helt sikkert.

Nå venter jeg på Betelgeuse og håper den smeller av så også den skal oppleves i dette livet som virker å være på den mest fantastiske og mest begivelsesrike tiden i universets eksistens… eller kanskje er dette en hollistisk følelse som alle til enhver tid alltid har ettersom entropien er hemmeligheten…

Sprøtt å tenke på at dette er noe vi aldri kan få svar på, ingenting av det… om ikke du lurer gud med knipsefingrene frem da….