Steinhaug – nå med auto update

Denne timen er for meg en lykkens stund ettersom jeg endelig fikk summa meg til å gå all-inn når det kommer til vedlikehold og oppdatering av programvaren jeg til daglig har med å gjøre. En relativt stor utfordring jeg har hatt i alle år er jo at idet du kjøper ei hjemmeside av meg, så oppstår det alltid problemer og bugs som ikke avdekkes før opptil flere måneder etter at sidene er overlevert.

Se så flott – Oppdatering er klar, klikk på knappen! Enklere blir det faktisk ikke! Deilig å være med i den klubben endelig!
No vart eg fri som fogelen! Kvirrevitt!

Nettlesere oppdateres daglig nesten, windows kommer med nye versioner for ikke å snakke om at nye mobiltelefoner og enheter som skal surfe rundt på nettet alle er med på å skape et ganske omfattende og kompleks utfordring om man ønsker at alt skal fungere til enhver tid. Mye å tenke på. En ting er å bli kjent med problemet, en annen ting er å få fikset problemet slik at alt er i skjønneste orden, er man heldig er det noen som bryr seg og slikt sett betaler for arbeidet, men uansett til syvende å sist så er det siste problemet et kjent problem… Å oppdatere alle nettsidene med den nye koden slik at problemene man har arbeidet så hardt med å løse – går bort!

Fremtil nå har jeg alltid manuellt måtte oppdatere hver enkelt kunde, blogg, admin eller hva en det måtte være. Jeg har for all del laget meg rutiner over årenes løp slik at det ble enklere å gikk fortere men i løpet av et år er det faktisk mange mange timer det er snakk om hvor jeg tilbringer dagen å s