Nei dævelen, død og pine når en snakker om sola der er du jo. Godt å se deg, og vet du hva? Kult at du tilfeldigvis dukka opp akkurat nå fordi jeg hadde noe jeg ville si deg. Det er nemlig noe som å hadde tenkt å fortelle deg lenge nå men det har liksom aldri blitt noe. Forresten, håper det går bra deg og at ting går din det fortjener du såklart. Stå på å ha det fra meg, det er ikke så galt egentlig men jøssenavn det har vi garantert vært inne på før så det gnålet dropper jeg. Det jeg ville si er at jeg trenger deg, vi trenger deg, din idiot. Fortsett å vær deg selv for alle vi andre trenger også en wakeup og det gir du oss, du er god for akkurat den du er ser du! Du gir oss styrke og holder oss oppe når det blåser hardt i seila. Stå på – you can do it! Men æ må løbe…

Ja det var en ting til, om du er hårdsår eller veldig bekymra for å bli utpekt som idiot så må du ikke lese videre. Det som skjer nå er at det kommer å handle om idioter, dette er ikke hyggelig lesning for deg å det har ingen poeng for deg å fortsette. Tenk på deg selv litt nå, du er advart.

Skulle du allikevel lese videre nå, og du i tillegg er bekymra for at du er en idiot, så er ikke jeg bekymret en plass for dette er forventet. Tross alt, dette handler jo om idioter og hvor forbanna håpløst det ofte ender opp å bli…

Quo vadis?

Jeg har ikke for vane å være veldig kort, men skal forsøke det idag. På latinsk er betydningen av ordene «Quo Vadis» det samme som om jeg spør deg: Å langt er du kommet? Hvor er du på veien i livet ditt? Dette er et bra og jævelig ærlig spørsmål alle av oss skal kunne svare på, for ellers er det bare å være ærlig å si at man er ute å kjøre.

Det virker hevet over enhver tvil at for å kunne ha en fornuftig og såklart bærekraftig fremgang i livet så må man ha noen detaljer på bordet. Du må være klar over hvor du kommer fra og du må være våken nok til at du klarer gi deg selv et svar på hvor dagen idag er i forhold til hvor du har vært. Forhåpentligvis går det bedre, og om du har hatt noen humpler eller huller i veien tidligere så er målet at du ikke lengre har disse, for veien din er korrigert underveis nettopp så du slipper disse. Du har sikkert skjønt, ellers så får du svaret nå, den beste måten å korrigere kursen riktig på så du kan unngå å kjøre av veien er å ha drømmer. Det er nemlig et faktum at fremover er det flere områder med dårlig ve