43:17 kommer det ei salve, som jeg mener kunne gått galt men flaks sier jeg bare. Du skjønner fordt 😀

Idag skal jeg fortelle deg om en liten opplevelse som er litt utenom det vanlige, for større flaks skal man lete etter. Jeg sier det igjen, Fy Faen altså! Close, jææævellig close så jeg er letta. Veldig letta. for dette kunne altså gått galt.

En uovervinnelig og fryktløs P

Der er ingen andre en den fryktløse torpedoen H.P, Martinsen som her er predikantens ærende, og han er jo så mye mye mer men det er for en annen gang. Nå trenger han å misjonere virker det som, så vi kan se hva han gjør for noe. Han kliner til her iallefall!

H.P. Martinsen leverer her en virkelig solid – kanskje til og med er den skuddsikker så solid – føler det om jeg gir det tid er innafor, eller spør han selv jeg aner ikke hvor godt han ser på seg selv. Det er garantert høyere en jeg kan forstå så go high!

Spoler du til 43:17 i videon under finner du det resonementet som er skrevet under, resonementet som jeg sier at kunne nesten kræsja universet! Im getting ahead of myself,

H.P. sin tur nå, demagogens verk nedskrevet fra fremførelse blir da. Alt dette er ny viten for min del så mildt sagt fascinert!:-

—- H.P. klipp start —–

Akvariet er fullt av ondskap!

1.1 Et akvarie av ondskap! Jorda ligger under det onde, og jordas fyrste er en jævel. Dette er et akvarium av ondskap, men Gud han har sendt sin sønn inn i våre hjerta, for å være med i akvariet!

1.2 For når det… hmm… for når vi, ehh… så fester det seg synd og sykdommer på oss…men det er når du har fokus på Jesus at dem preller av… fordi synd kan ikke henge på Jesus, sykdommer kan ikke henge på Jesus…

1.3 For han bar alle våre sykdommer og plager for 2000 år siden, (1.3.2) så hvorfor i alle dager skal han komme på nytt igjen? (1.3.3) Da har jo Gud ofra sønnen sin forgjeves ???

1.4 «Å det har han ikke!»

1.5 Phuh! Dette er sannheter som du må si til deg hver dag, hvem er det jeg er i ?

—- H.P. klipp slutt—–

Anbefaler at du spoler frem i videoen å ser muntlige fremførelsen av teksten – veldig bra!

Du ser over i vers 1.3.3, der var det like før det kunne fått virkelig store konsekvenser om det gikk noe galt, halleluja sier jeg bare. Heldigvis gikk det ikke galt! Satan å flaks!

Det er jo litt fristende å analysere logikken dypere i vers 1.3 for det er vel her det går fordt i svingene eller? men vi trenger ikke for i vers 1.4 er det jo løst!

Halleluja! 😀