Appell til alt og alle må bli slik:

Gled deg for andres prestasjoner, og ta deg tid til å beundre dem som imponerer deg. Interesser deg for dine omgivelser. Se opp til dem som velger jobbene som er ekstremt vanskelige, der hvor utfordringene er dem vanskeligste og største vi noen gang har møtt på. Jeg vil du gjerne forsøker om du mener du kan bidra. En innovasjon, fremgang og nyvinning, alt som drar oss frem og gir oss håp. Jobbene som bedrer noe, reparerer noe eller lærer oss noe, det er slike jobber som teller. Make the world a better place, la oss sammen gå videre… alle som venner!

For oss til oss, så logisk nok setter vi alle pris på slik jobber, derfor syntes jeg vi skal hylle dem som fortjener det! Det er fortjent, det er korrekt og på sin plass også. Fordi du selv har fått sikret din femtida til det bedre, om så med mini steps, så er jo det gledelig? Det var det du også ville, bare han gjorde det. Bra innsats, good for all. For om du ikke ser det, så er det dette som er svaret! Gjør man det slik vil det alltid være en mening, det føles iallefall slik for alle og enhver. Slik er vi bygd, vi er skrudd sammen på en måte som uten denne meningen… da vil livet bli neningsløst for veldig mange! Umulig å unngå!

En drøm som handler om drømmer

Så drømmer jeg om en tid, der fremme hvor det er drømmene våres som er drivstoffet, samme turen vi alle er med på og ettersom ingen vet noe særlig mer en den andre vi er alle i samme båten. Noen er slitne, noen kan sove eller hva vet du, alle forsøker ikke iallefall så vis hensyn til dine medmennesker, forsøk å se det fra andre siden om det skulle oppleves surt eller feil engang. Viktige poenger her for det slo meg at jeg glemte å si noe, uansett er det her det må sies så ingen problem dette.

Jeg skulle ønske at alle og enhver tok inn over seg det faktum at flaks, kall det pur ren tilfeldighet om du vil, at dette er garantert en betydelig årsak for hva som skjedde i livet ditt. Kanskje det du trodde var virkelig deg og bare deg fikk til, tenk om det egentlig var flaks og akkurat da viste deg seg at et bilkrasj du ikke visste om faktisk – forklarte det hele… Slike hendelser er selve livet mange ganger, urettferdig kanskje men fair for det er likt for oss alle. Så da blir det sånn, at det skal være sånn! Mange om beinet og ingen uten hele sannheten vil alle oppleve å feiltoke litt, men universet skylder ingenting. Så når uretten og alskens kjedelige følelser vil ta deg pass på.

Forsøk å glede deg over vannt, tross alt er er det ikke deg det handla om heller. Tenk gangene det blei du, for helt sikkert har du også vunnet innimellom og det føltes tilfeldig. Fordi universet er tilfeldig så må det føles tilfeldig innimellom. Denne ganga var det ikke din tur, prøv igjen! Universet våres er lagt opp slik så vi gir litt og vi tar litt… det er bare sånn. Ingen vinner hver gang, sånn er det bare. Sånn ser jeg for meg at det gjøres om man skal sikre seg at alle er med på kjøpet som er helt feil ord, for kjærligheten den koster ingenting og den krever ingenting – den er bare der inni selve byggesteinene til universet over alt utømmelig gjennom hele reisen våres… så er turen over, den magiske turen som plutselig var der og nå er borte igjen..

Så lurer du på hvorfor – derfor!