Vær ærlig nå!

Greit nok, men hvor ærlig vil du ha det? 90% 95% 99% ? Du kan umulig mene 100% ?

100% ærlighet er det noen som ønsker rett som det er, men hva faen er det egentlig? For om folk hadde startet lufte veddet i klar tale… Dette er jo soleklart noe som går rett til helvette, å det virker ikke på meg som at det er dit dem ønsker å dra – disse som ønsker full ærlighet.

Hvem er det som er villig til å fortelle alt som måtte eksistere av tanker og ideer i akkuratt dette øyeblikk om spørsmålet fallt.. Ærlighet ja, men jeg ser jo at det ikke er sikkert du tåler det…. helt ærlig…. nei! Ikke bra! Du må være splitter pine klin kokos bananas fitte gal ELLER en psykriatrisk pasient som har mista totalt connection med synapsene sine. Men for all del, dette er noe jeg kom på her om dagen at var litt urovekkende, sånn festlig egentlig ikke noe mer, etter å ha lest noen profiler på Tinder som ønsket dette i en mann…

Til slutt, skyt inn 10 øre … (10 øre tanken)

Du *navn*… Hva glor du på? Du ser så rart på meg?
Fysj! Plukk opp etter deg din *treffende-kritikk* gris!
Har du *påstått handling* ?

Eller..

Menn som sier, fysj til silikon. Som sitter ved siden av ei dame uten silikon.
Alle som først svarer: Veldig interessant spørsmål du stiller der, bra…

Nei 100% ærlighet fy faen for noe fobanna tull! haha! Nå gjenstår bare å ikke gidde fundere på hva % er… fordi… det er så stress å sette opp arbeidsmiljøet til machine learningsplattformen ordentlig – for skal det være nøykatig så er det måten å gjøre det på…. Da får du faen med være med du også å klassifiserer datasettene de neste ukene! 😀