Har du penger, ikke i banken ?! Hvorfor det ? Bruk de!

Altså, om du driver firma da for ellers må du heller spare dem andre regler når man har fri vettu. Men ja har du penger i banken, få fingeren ut å få investert dem i firmaet ditt markedsfør deg gro voks la folk se hvem du er å hva du står for slik at du kan komme deg dit hvor du helst vil være – der hvor pengene arbeider for deg! Der hvor buksene ikke har annen funksjon en å holde oppe alle pengene som tyter ut av lommene…

Det er ikke galskap, det er sunn fornuft men du må nok være ærlig i det minste for å se det for ellers blir det fordt at du har rett – men det er ikke mulig med pengene i banken ser du. Livets store monopolspill fungerer ikke på denn måten, og det har heller aldri fungert slik. I virkelighetens verden er det alltid noen spillere som starter med 10x mer penger en dem andre, og det er ganske innlysende hvem som vinner av og til ingen som lurer på det en gang!

Vi kommer alle nakne til dette livet, uten fem flate øre!

Slik starter det for alle og enhver, er du heldig får du kjærlighet og gode rammer tredd nedover deg uten at du engang ser viktigheten av dette… ever! Ikke rart at mange prøver seg på å få denne suksessen, å gjerne den hvor pengene arbeider for deg så du ikke klarer å bruke dem opp en gang for dem renner fortere inn en dem klarer å brukes opp! Det er flere multinasjonale firmaer der ute med akkurat denne problemstillingen, hva faen skal dem bruke pengene sine på uten å tjene mer… Før vi gunner på med litt arbeidsfilosofi skal det sies det er lov å hoppe av karusellen, who cares anyway ? Kos deg med NAV du vannt – du bor i Norge! 😀

Tilbake til gullet, drømmen og målet som er intet annet enn en fantastisk opplevelse sies det! Skal man ta det fra dem som har fått dette til, altså ende med pengeproblemer av denne art… det er mye jobb! Jævla innlysende det da egentlig, å hver gang du får inn penger skal dem altså IKKE i banken men rett ut igjen investeres dette i din egen bedrift. Markedsfør rævva di, ørene dine, gi penga noe å jobbe med for dem kommer tilbake… du huska avansen ikke sant…

Tenk at du skal spille monopol med noen kompiser, regner med du har lyst å vinne å ikke spiller for å tape. Når ble det såp jævlig fett noen som helst plass å være taper, med en taper eller i en tapende seting… tap tap tap…

Åpenbart ønsker du å starte spillet med 10x mer penger en alle dem andre… da kan du spille med et øye å vinne!

Tenk om det er likt i den virkelige verden på alt annet også, dem med mest penger vinner alltid… Dem har også alltid gjordt det…

Jeg sier det fordi mange virker å fucka opp noen rettningslinjer og prioriteter i hodene sine der ute mange ganger, dem spiller for tape rett og slett. Dem går inn i spillet uten ambisjoner, mål eller mening og da er det ikke rart at suksessen virker så vanskelig å få til noen ganger… Der er ikke det, til ogg med en mongo kan ha suksess bare selge pølser å gå på jobb hver forbanna dag så er det suksess før du vet ordet av det! Men kanskje selge noen burgere også eller, hva med tallerkner og glass kanskje levere på døra og helst ikke selv få en ansatt! Nei – jeg må ta feil fordi her velger folk å spare pengene sine så fordt dem får kloa i dem! Dette er derfor en gåte for meg, hvorfor ikke å investerer dem i virksomheten sin? Dette har jeg aldri forstått. Invester dem nå idag med en gang, fort deg før du blir nummer 2! Få pengene ut og igang med å jobbe for deg. Ingen tid å miste sier jeg bare, du har jo glemt at veien til topps blir bare enklere du må bare ikke glemme kursen… Glemmer du at fremme i mål trenger du ikke arbeide for pengene engang du har lommene fulle å en kanonbedrift med fornøyde kunder så det holder, eneste som står i veien for den suksessen er… jævla sparing i banken… deg selv…

Hva sparer du til ? Dårlige tider ? Skjerp deg!

Hvem starter firma for å bli liten? Derfor er det litt underlig at mange velger å spare, i tilfelle man ikke får salg eller kunder da eller? Hva i helvette sparer du til for noe? Gikk bra nå, best å setta av penger til når bra! Jippi! Noe må det jo være men for all del, mulig jeg ikke har skjønt dette er jo virkelig en mengde rare ting folk til tider mener jeg ikke har forstått så for all del. Hva en du gjør ikke sitt på dem iallefall, eller som jeg har sagt noen ganger nå sett dem i banken som om det var en kul greie!

Du vet at banken gir deg rente nettopp for å få muligheten til å investere pengene dine, dem sitter faen ikke å ser på pengene dine dem er allerede investert i andre enden av planeten før du har rukket å snu deg i kassa skal du vite. Bomber, granater what the fuck ever bare dem ikke sitter på dem for død kapital er det ingen som vil ha der i gården virker det som… begravelsesbyrå… Så kunder som sparer seg til fant, det er bra business for banken som tjener langt mer på investere så klart du får en liten slant også. Stabilt, null risiko…

Det spirer og gror, kan det være en fant? Det er det faen med ja!

Det blir nok fant av deg også!

Ironisk nok er ytterste konsekvens med å spare at man får det akkurat som man var redd for, og at sparingen desverre var høyst nødvendig… men… sparte ikke nok… så konkursen kommer…. seint men alltid seilende inn der med sparepengene… Gratulerer din fant! Tipper det er et uttrykk du har hørt før, spare seg til fant. Det er faen med sannt, men det betyr også at det motsatte er langt bedre. Øhh… du må jo ha baller da, eller fungerer det ikke. Men som fannt trenger man ikke baller, man har heller ingen kunder, ingen penger, ingen motivasjon eller selvtillit ingenting igjen. Skal snart dø allikevel, kom inn i livet uten panger å forlater det uten penger… Trist som faen, bare fordi du hadde pengene i banken! Men du må ikke, du kan fortsatt promotere deg litt… få folk å vite hvem faen du er ? Hva du driver med, tjene grunker penger å invetsere deg til pengene lever sitt eget liv! Coca Cola mannen, ble ikke født ut av colamaskinen!

Hva du velger å gjøre nå er opp til deg!

Take this knowledge and spend it good ! May the force be with you!

Nå vet du… Så har du penger i banken å driver firma, spør deg selv i det minste hva faen du holder på med? Tror du du får flere kunder av å markedsfør deg, får du pengene tilbake med fortjeneste? Gangetabellen må da friste mer en noen usle % i bannken, du valgte firma ikke sannt?

Du imponerer ikke meg med å ha penger i banken? Invester pengene, blås dem til himmels på fete samarbeidspartnere lag ditt eget livs store eventyr å sørg for å la pengene jobbe for deg så slipper du! Bygg bli stor, så skal du se penger er ditt minste problem! Spar litt heller, trapp ned du er for gammel dette var ikke noe for deg altså… Kom deg på NAV heller, herregud nå kan du male i det minste!

Poenget er iallefall – ha det morro underveis her for det er plutselig over. Like greit å tjene noen penger også, masse penger… satans forpult mye penger ut av rauhålet mye penger… klart bedre løsning! haha!

Med det sier jeg god aften for idag 😁