Generative AI – For the «untrained» eye

Når man er inne å leker med AI i disse dager tar det ikke lange tiden før man blir satt på prøve, tross alt så er det jo ikke en AGI vi snakker om men en AI. I tillegg er teknikkene og triksene for å få AI’n til å forstå hva ting er for noe blitt såpass nøyaktige og krevende at det skal lite til for at ting sklir ut litt…

Klikk på bildene for større versjon.

Amputasjonsbasillener…

Kanskje det er AI’n som har bestemmt seg for å være ekstra kul mot dem som har så lite, som ingen armer eller bein å den slags. Jeg må jo velge å tro at sex med såkallte amputees rundt om i verden har økt, for støtt og stadig så klarer dem å produsere bilder av mistenkelige kvinnfolk som du ser. Med første øyekast ser det greit ut, men vennt nå litt…

You sexy… mutant spider-woman!

Hvordan disse spesielle kvinnene skal komplimenteres eller snakkes til vet jeg ingenting om men ser det kan bli en utfordring. Kanskje dette egentlig er aliens som er på vei, kanskje det er dette AI’n forsøker forberede oss på… Skal uansett være litt forsiktig om du drikker deg dritings med VR briller på ser du. lurt å være sikker på at AI’n sover ellers ser du jo hva det går i med dagens «teknologi» haha.

Best pose, schmack gorgeous!

Desserten kommer til slutt, så tenkte jeg skulle vise disse dønn råe damene her. Jeg mener, dette er iallefall damer som du ser har troa på seg selv ikke sannt… Å dem koser seg , se bare jo i mobiltelefonen under et flott syn blir glad på hennes vegne.

NB! Jeg sa hun som ringer i telefonen, who knows hva hun gjør for telefon er det vel ikke der så det ble litt feil der… dårlig bilde…