Alle menn er like!

Noen ganger tar livet oss med på rare veier, og for min del var dette en av de gangene. «Bedre enn jeg trodde,» tenkte jeg, mens jeg dro en spøk og strakte den litt lenger. Litt humor må til, men kanskje ikke på den måten.

Neste gang skal jeg bli drittsekk, så skal alle få kjenne hvordan det er. Ingen av dem er i nærheten av sannheten, men for all del, jeg kaster meg på bølgen.

La oss se om jeg kan ta ei dame som sier noe slikt seriøst, for ellers skal jeg klare å gjøre det motsatte. En idiot forblir en idiot, og det er aldri moro å være ham eller henne.

Vi kan alle være enige om at ordet «alle» har en betydning som er så langt ifra «ingen» som mulig, samtidig som «alle» ofte ikke betyr alle sammen, men de fleste.

Poenget hennes er nok at hun ikke bare har forsøkt å få menn til å oppføre seg på en spesiell måte én gang, men en rekke ganger. Så mange ganger at det burde ikke være tvil lengre – det er faen ikke mulig fordi ingen får det til. Jeg tenker på vanlig porno, men skjønner at det ikke er snakk om sex. Denne dama kan umulig ha ligget med noen av dem. Ikke blitt tatt av en eneste en. Her er det andre mål, og det som er testet virker å tilhøre psykiatriens verden.

Idioter har klasser, som har typer som også har styrke -eller- er det greit?

Ingen ler fordi jeg sa psykiatri, men det er vanskelig å si hva man skal si. Helt greit, problemet med idioti er ikke nødvendigvis å være idiot innimellom, spesielt ikke blant idioter, men det er lurt å ikke være der for lenge. Du ønsker ikke å bli kjent for at det er flere idioter enn man først skulle anta. Der hvor noen er helt blåste, dukker den komplette idioten frem og tar kaka. Noen må vinne, og kaka må ha vært gevinsten.

Jeg er på tynn is her, men den største idioten av dem alle samlet med noen komplette idioter og kanskje et par blåste, det holder. Jeg har allerede fått på meg ei lue, den spesielle lua med teksten «Tenk om det er flere idioter?» – for det er det nemlig. Det er ikke bunn ser det ut til, om man forsøker å tenke. Så ikke tenk.

Om alle menn er like, vi snur det rundt å gjør alle damer like

Som mann vet jeg så jævlig forbanna sikkert at du skal ikke ligge med mange damer før du intuitivt vet at, jo det er fellesnevnere her, men absolutt slett ikke alle er like. Og om jeg var bundet fast på et bord og ei etter ei kom det gale kåte kvinner inn og voldtok meg, ville jeg fortsatt sagt: LIK! Selvfølgelig ikke. Dere gir meg ingenting annet enn samme greia. Om vi ikke snakker robotinvasjon fra Elon Musk, så er det ikke mulig å ta noe slikt seriøst.

Vittig, men ikke tro at drittkasting ikke kan returneres. Selv om det unngås om mulig, fordi det er jo ingenting å hente her… med mindre målet er å kaste dritt for å kaste dritt i seg selv. Å fortelle en idiot at de er en idiot, eller å forsøke å finne den komplette idioten uten å forveksle med fullkommen spesielle eller andre varianter, er overvurdert. Tenk om alle damer var ubrukelige, fungerte ikke til noe, og som om ikke det var nok, skulle jeg legge på at jeg har sjekket. Joda, jeg har vært med alle, og samme resultat dessverre. Alle damer er ubrukelige.

Sikkert noen damer som leser dette kan fortelle meg hvor interessant jeg er på en skala fra 0-10. Jeg tipper 0, hvilket er mitt farlige poeng her. 0 er største idioten av dem alle. Det er ikke håp, det er forbanna sikkert.

Jeg forsøker å si at dama som sier slikt, fremstår helt likt for meg som jeg for dere. Vi er enige om én ting: når det kommer til visse typer, er det troll i ord. Nå snakker vi om noen vi vet hvem er, men menn eller damer, ja, de er like. Dumme som brød.

Hva med hva som helst? Tenk på den du !

Jeg avslutter med en annen kandidat som er like idiotisk, men på en annen måte jeg ikke skal gå inn på her. Men altså, jeg er mann. Om du ikke allerede vet dette, så puler vi hva som helst!

Siste jeg vil si er at det ikke er lurt å svare for mye på slike påstander, for før du vet ordet av det, er det fort en liten endring i ordene. Ja, du ja, jeg tror det, jeg vet det! Du har faen meg pult litt av hvert, ikke prøv deg. Du puler hva som helst!

Jaja, ingen lur avvisningsteknikk iallfall – viktig å bruke hodet litt her, for det virker på meg som at det er fort å drite på draget med denne påstanden. Noen vil alltid betrakte andre som ingenting eller hva som helst, og merkelig nok fra en person som kanskje ikke syntes det var greit med avvisning. Noen ganger må man bare ikke tenke for mye. Enklere om denne fyren bare ville ha seg noe, og dama kunne ha tilbudt noe. Det hørtes iallfall ukomplisert ut.

En jævla drøm er det kanskje, for det er faen så fint. Ikke som den andre herlige kompliserte, vanskelige «dette kan gå til helvete»-varianten som alle vil ha? Nei, må stoppe. Men altså… alle er like… ikke sant? Hva faen i helvete for en forbanna idiotisk uttalelse å komme med. Skal ta meg i nakken og være voksen. Så hører jeg det en gang til, skal jeg vise ansvar og høre personen ut tydelig og høyt, så alle kan komme med innspill. Vil jo ha rett svar så ikke jeg blir stående slik…

Fuck me, det er gøy! Haha, jeg tar den til slutt altså! Jeg kan også le som alle andre, normal iallfall om ikke annet. Ikke helt forbanna lik. Denne posten må i det minste være et bevis på at jeg er litt annerledes, bittelitt? Haha.