Alle menn er like!

Bedre en jeg trodde var den, for jeg drar den litt lengre . Vitser litt, og ikke på en måte 😀

Neste gang skal jeg bli drittsekk, skal alle få kjenne å gøy det er også en kjenning. Ingen av dem er i nærhet av sannheten, men for all del jeg kaster meg på notene.

Skal vi se om jeg kan ta ei dame som sier noe slikt seriøst, for ellers skal jeg klare å gjøre det motsatte for en idiot er å blir en idiot å aldri morro å være han/henne.

Vi kan alle være enige om at ordet alle har en betydning som iallefall er så langt ifra ingen som mulig, samtidig som alle ofte ikke er alle sammen men dem fleste.

Poenget hennes er nok heller at hun har ikke bare forsøkt å få menn å oppføre seg på en spesiell metode en gang, men en rekke ganger faktisk så mange ganger at det burde

ikke være tvil lengre det er faen ikke mulig fordi ingen får det til. Jeg tenker som vanlig porno, men skjønner at ikke det er snakk om sex men denne dama for ho kan umulig ha logge

med noen av dem. Ikke blitt tatt av en eneste en av dem her er det andre mål og hva som er testet virker på meg som å tilhøre noe som skal vi si, er det lov, tilhører psykriatri.

Idioter har klasser, som har typer som også har styrke -eller- er det greit?

Nå er det ingen som ler fordi jeg sa psykriatri, vanskelig å si hva man skal si egentlig. Helt greit, problemet mer idioti er ikke nødvendigvis å være idiot innimellom spesiellt ikke om det er blandt idioter, men klart det er lurt å ikke være for lenge. Du ønsker ikke bli kjennt eller inneforstått med at det er flere idioter en man først skule anta for der hvor noen er helt like blåste, dukker den komplette idioten frem og tar kaka innimellom. Noen må vinne så klart, kaka må ha vært gevinsten tenker jeg. Er på tynn is her, men den største av dem alle idioten samlet med noen komplette idioter og kanskje et par med noen blåste noen – tenker sannblåste for holde. Jeg har allerede fått på meg ei lue, den spesielle lua med teksten «Tenk om det er flere idioter?», for det er det nemlig det er ikke bunn ser det ut til om man forsøker tenke så ikke tenk.

Om alle menn er like, vi snur det rundt å gjør alle damer like

Som mann så vet jeg så jævelig forbanna sikker at du skal ikke ligge med mange damer før du intuitivt vet at, jo det er fellesnevnere her men absolutt slettes ikke dem er ikke like noen av dem. Og om jeg var bundet fast på et bord og ei etter ei kom det gale kåte kvinner inn og ei etter ei voldtok meg og spurte ja hva sier du ? LIK! Igjen ny dame, heilt lik ? Selvfølgelig,

dere gir meg ingenting annet en samme greia. Om vi ikke snakker robot invasjon fra Elon Musk, nei det er ikke mulig for meg å ta noe slikt seriøst.

Vittig er det men ikke tro at drittkasting ikke kan returneres, selv om det ungåes om mulig fordi det er er jo uansett ingenting å hente her… om ikke det å kaste dritt for å kaste

dritt i seg selv er målet da. Å fortelle en idiot at dem er akkurat det, eller å forsøke å snuse frem den komplette idioten uten å forveksle med fullkommen spesielle eller andre varianter er iallefall overvurdert. Tenk om alle damer var ubrukelige, fungerte ikke til noe, å som om ikke det er nok skulle jeg legge på at for å sikre meg at dere tror meg å at jeg såklart har forsøkt

fordi hvem vil være idioten som bare kaster fra seg dritt uten å sjekke, vet jo aldri. Joda jeg har som dere skjønner vært med alle, å samme resultat desverre. Alle damer er ubrukelige.

Sikkert noen damer som leser nå som kan fortelle meg på en skala fra 0 – 10 hvor interessant jeg må være akkurat nå, jeg tipper 0 hvilket er mitt farlige poeng her. 0 er største idioten av dem alle, eller nullet kan man også kalle det. Det er iallefall ikke håp det er forbanna sikkert.

Jeg forsøker å si at dama som sier slik, fremstår helt likt for meg som jeg for dere over at det må være en god ting da. Vi er enige om en ting, når det kommer til visse typer

for dem er det desverre troll i ord der vil jeg si alle – nå snakker vi om noen vi vet hvem er men menn eller damer til og med der dem er like ja, dumme som brø like.

Hva med hva som helst? Tenk på den du !

Jeg avslutter med en annen kandidat som er like idiot men på en helt annen måte jeg ikke skal gå inn på her, men altså jeg er mann. Om du ikke allerede vet dette så fikk jeg høre.

Vi puler hva som helst! Hva som helst!

Siste jeg vil si er at skal ikke svare for mye på slike påstander, for før du vet ord av det er det fordt en liten endring i ordene.

Ja du ja, jeg tror det jeg vet det! Du har faen med pult litt av hvert ikke prv deg. Det har du, ikke prøv deg, du puler hva som helst!

Jaja, ingen lur avvisningstenkikk iallefall – viktig å bruke hodet litt her fordi det virker på meg iallefall som at det er fordt å drite på draget med denne påstanden.

Noen blir iallefall fordt å betrakte som ingenting, eller hva som helst, og merkelig nok fra en person som kanskje ikke syntes det var greit med avisning hadde håpet på noe annet.

Noen ganger må man bare ikke tenke for mye, enklere om denne fyren bare ville ha seg noe og dama kunne ha tilbudt noe for det hørtes iallefall ukomplisert ut.

En jævla drøm er det kanskje for det er faen så fint, ikke som den andre herlige kompliserte vanskelige dette kan gå til helvette ser du varianten som alle vil ha ?

Nei må stoppe, men altså… alle er like… ikke sannt ? Hva faen i helvette for en forbanna idiotisk uttalse å komme med? Skal ta meg i nakken å være voksen, så hører jeg

det en gang skal jeg vise ansvar å høre personen ut tydelig og høyt så alle kan komme med inspill, vil jo har rett svar så ikke jeg blir stående slik…

Fuck me, det er gøy! Haha, æ toan til slutt altså ! Jeg kan også le som alle andre, normal iallefall om ikke annet ikke heilt forbanna lik. Denne posten må i det minste

være en form for bevis at jeg må litt annerledes i det minste, bittelitt.. ? Haha